Delicatea novi korisnik poslovnog programa SVM-a

Delicatea novi korisnik poslovnog programa SVM-a

 

Knjigovodstvena agencija „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ koja pravi i poslovne programe, sklopila je ugovor s firmom „Delicatea“. Ta firma će, prema ugovoru, u paketu uz poresko i finansijsko savetovanje, kao i knjigovodstvene usluge, dobiti besplatno i program koji je napravio SVM - Syntegra.

 

Besplatan softver uz knjigovodstvene usluge

 

Sve firme kojima je potrebna podrška knjigovodstvene agencije, mogu da se prijave se na našem sajtu Knjigovodstveneusluge.rs i da iskoriste period promocije. Naime, trenutno je u SVM paketu pod nazivom „Uzmi knjigovodstvene usluge, a program Syntegra dobiješ za dž“, ovaj knjigovodstveni program potpuno besplatan, uz knjigovodstvene usluge, poresko i finansijsko savetovanje.

 

Syntegra knjigovodstveni program pokriva sve vertikale biznisa – sve je u jednom softveru. Ovaj poslovni program radi onlajn, tj. postoji na tri različite fizičke lokacije, a podaci se slivaju u centralnu bazu podataka, odakle menadžment vaše firme može da izvlači izveštaje, pa samim tim i brže da donosi kvalitetne poslovne odluke.

 

Ko je “Delicate”, novi partner “SVM Ujedinjenih poslovnih rešenja”?

 

„Delicate“ se bavi baš sa tri različita biznisa, a sve je u jednoj firmi - veleprodaja suhomesnatih proizvoda i finih vina, koja uglavnom uvoze iz Crne Gore. Drugi biznis je maloprodaja. Trenutno drže prodavnicu „Pršutara“ na Novom Beogradu, kod Arene, gde mogu da se kupe ti delikatesi. Treći biznis im je ugostiteljstvo. Imaju kafić na stadionu Marakana, koji se zove „Zvezda Lounge bar“.

 

Korišćenje Syntegre ovoj firmi omogućava kompletno vođenje maloprodaje, izdavanje fiskalnih računa, sve oko blagajne i dnevnog pazara. Jedna od prednosti koju sa sobom nosi ovaj softver je što svi rezultati maloprodajnog segmenta biznisa ne moraju više ručno da se evidentiraju u programu MS Dynamics Nav. Praktičnost Syntegre mogu da potvrde mnoge firme u Srbiji, a neke od njih ovaj poslovni program, rešenje firme “SVM ujedinjena poslovna rešenja”, koriste već osam godina.

 

Zašto se odlučiti baš za poslovni program Syntegra?

 

“SVM Ujedinjena poslovna rešenja” povezale su svoje softversko rešenje Syntegra sa svetski poznatim i nadaleko čuvenim Majkrosoftovim softverskim rešenjem Nav. Oba programa služe za vođenje poslovanja, a i jedan i drugi zastupamo mi SVM-ovci. Poslovni softver “Syntegra” je domaće softversko rešenje, mi smo ga napravili, a Nav je svetski priznato Majkrosoftovo rešenje.

 

Međutim, standardni Nav nema modul “maloprodaja” u sebi, jer se fiskalni zakoni u raznim zemljama razlikuju. Ogromna kompanija poput Majkrosofta ne bavi se tim stvarima, ali zato smo mi pronašli softver koji će to da premosti koji je na raspolaganju našim poslovnim partnerima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.