Knjigovodstvena agencija - kako izabrati pravu?

17.03.2016

U ponudi ih je mnogo, ali samo neke rade na način koji vam odgovara. Ako imate mali biznis, ako vam nije stalo do troškova knjigovodstvenih usluga, izaberite malu i jednostavnu knjigovodstvenu agenciju. Tu je onda odlučujući faktor cena. Većina poslodavaca iz ove grupe drži svoje rezultate poslovanja u glavi. Da li ste nekad pomislili “Knjigovodstvo – pa meni to ne treba, ja sve imam u glavi” ili “Šta će mi računar, kad otprilike znam koliko sam dobar na ovom poslu”. Ako je tako, onda zaista ne trošite sredstva na ozbiljnu knjigovodstvenu agenciju.

 

Ako pak imate kompleksnije poslovanje, izaberite ozbiljniju knjigovodstvenu agenciju. Ako želite da u svakom trenutku imate svoje poslovanje ažurno, izaberite još ozbiljniju agenciju za vašeg partnera.

 

Pristup koji sprovodi SVM knjigovodstvena agencija

 

Još savremeniji pristup, koji nudi i naša knjigovodstvena agencija je sledeći:

 

  • Vi radite nad svojom bazom podataka, svojim programom, a knjigovođa je „neprimetno“ uvek tu, radi posao, koristeći savremene internet tehnologije. E, onda se obratite SVM-u i našem konceptu „Ujedinjenih poslovnih rešenja“.

 

Knjigovodstvena agencija SVM - Kako funkcioniše pristup?

 

Vi radite u vašem poslovnom programu, pravite izlazne fakture i otpremnice, po potrebi kreirate prijemnice i vodite računa o onom što čini srž vašeg poslovanja.

 

  • Mi se prijavljujemo na taj isti program, preko interneta i programa za udaljenu podršku
  • Glavnu knjigu, analitičke kartice, izveštaje, bilanse i PDV prepustite nama (SVM-u).
  • Rezultat: nema prekucavanja podataka, a ažurne knjige u maksimalno korektnom roku !

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.