Microsoft Dynamics Nav Express

 

Preduzeće SVM je ispunilo sve uslove da i steklo pravo da postane Microsoftov partner po pitanju implementacije poslovnog rešenja Microsoft Dynamics Nav Express.

 

Šta je Nav Express ?

 

NAV Express je nastao kao inicijativa Microsofta i njegovih partnera da se na pravi način obrate po svetskim standardima malim preduzećima (u Srbiji odgovara segmentu mailih i srednjih preduzeća) i njihovim specifičnim potrebama.

 

Svetski priznata poslovna rešenja su do skoro bila privilegija isključivo velikih kompanija. Nije postojala mogućnost da se malim kompanijama koje rastu i žele da iskoriste prednosti koje imaju velike kompanije i ponudi rešenje koje će unaprediti njihov rast i razvoj.

 

Popularni NavEx je savremeni ERP, koji je nastao od starijeg brata Microsoft Dynamics NAV-a, prilagođenog potrebama domaćeg tržišta i predefinisanog prema lokalnom zakonodavstvu.

 

Šta ulazi u sadržaj Nav Express-a ?

 

 1. Paket od jedne do čak dvanaest Microsoft Dynamics NAV 5.0 BRL BE licenci
 2. Podešena i lokalizovana baza
 3. Kontni plan
 4. Knjižne grupe
 5. Knjiženje
 6. Opšti nalozi
 7. Prekonfigurisani moduli
 8. Obračun zarada
 9. Veza sa e-banking servisima (Halcom i Pexim)
 10. Sitan inventar
 11. Alat za uvoz podataka
 12. Korisničko uputstvo
 13. 15*8 sati, odnosno 120 sati uvođenja i obuke
 14. Održavanje softvera za prvu godinu (računa se od datuma kupovine licence)

 

Tri razloga zbog kojih se sve više preduzeća odlučuje za Microsoft NAV

 

 1. Microsoft, najveća softverska kompanija na svetu, razvija NAV sistem isključivo za potrebe malih i srednjih preduzeća.
 2. Microsoft razvija poslovna rešenja zajedno sa dobro poznatim Microsoft Office-om i drugim sličnim softverskim rešenjima, što čini mnogo lakšim međusobnu saradnju ovih softvera.
 3. Microsoft i njegovi partneri obezbeđuju vertikalna i specifićna rešenja, takozvane add-on-ove za NAV, a broj ovih specifičnih rešenja se konstantno povećava.Ovde se SVM - Ujedinjena poslovna rešenja posebno ističe, kao najpoznatiji dodatak  Navex-u za oblast maloprodaje i maloprodajnog poslovanja. Pročitajte više o koordinaciji Microsoft Nav-a i maloprodajnih modula našeg ERP rešenja SVM Syntegra.

 

Za više informacija posetite: Microsoftovu zvaničnu Nav Express stranicu

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.

Zadovoljni Korisnici