KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Izaberite knjigovodstvene i druge usluge prilagođene Vašim potrebama! Pogledajte šta je baš vama potrebno iz seta standardnih ili pak dodatnih usluga. 

PROGRAMI ZA POSLOVANJE

SVera Solutions u svojoj ponudi ima rešenja renomiranih inostranih proizvodjača softvera kao i ERP sistem Svera koji je u potpunosti razvijen u našoj kući.

UJEDINJENA POSLOVNA REŠENJA

Ključna prednost u ponudi našeg preduzeća. Vi se bavite i razvijajte biznis a mi ćemo Vam predložiti odgovarajući paket usluga shodno Vašim trenutnim potrebama.

Komentari Korisnika

Rekli su o nama...

Zašto je ovaj način rada dobar?

Pogledajte kako možete uštedeti i vreme i novac

1. Korak: e-Dostava dokumentacije

Vi skenirate vašu dokumentaciju i smeštate je na unapred dogovoreno mesto, koje može biti vaš server ili neki server u oblaku.

Istraži više
2. korak: Udaljeno povezivanje

Naše knjigovođe se povezuju na vaš server preko zaštićenog pristupa koristeći program za udaljenu podršku ili se povezuju na poslovni program koji i vi koristite za izdavanje računa

Istraži više
3. korak: Ažurne knjige

Na osnovu e-dostavljene dokumentacije, knjižimo u programu sve potrebne promene. Vi sutradan dolazite na posao i zatičete spremne izveštaje. Srećno menadžerisanje ažurnim informacijama !

Istraži više

ZAŠTO
SVM?

SVM je IT unapređena agencija za knjigovodstvene usluge. Mi to zovemo "FUNCKEY BOOKSERVICE" (u prevodu "fanki" tj. funkcionalno knjigovodstvo). Nudimo Vam širok spektar usluga, kao i nekoliko poslovnih softvera prilagođenih Vašoj delatnosti i obimu poslovanja.

Više... ZAŠTO<br/>SVM?

Zadovoljni Korisnici