O preduzeću

SVera Solutions d.o.o.

 

biznis ljudiSVera Ujedinjena poslovna rešenja - je firma koja je uspela da integriše u jednu celinu više neodvojivih oblasti: programe za vođenje poslovanja, knjigovodstvene usluge i sve što je neophodno da se Vaše poslovanje uspešno odvija. Naši zaposleni su strucnjaci sa potrebnim znanjem, sposobni da pruže kvalitetne usluge u svojoj oblasti poslovanja. Brzo smo prepoznali da preduzeće napreduje ako njeni zaposleni napreduju. Zbog toga SVera neprekidno ulaže u razvoj i obrazovanje svih zaposlenih.

 

Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti, poverenju i lepim poslovnim običajima. Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju namenjenu kvalitetnijoj, bržoj i tačnijoj obradi podataka,čemu neprestano težimo. O našim klijentima brine stalna ekipa računovodstvenih i programerskih stručnjaka kao i tehničke podrške.

 

Vizija

 

poslovna zgradaBiti prepoznat i priznat na tržištu u razvoju poslovnih rešenja i projektovanja informacionih sistema kao i u oblasti pružanja kvaliteta vezanih ne samo za knjigovodstvene usluge, nego i za računovodstvo u celini, finansije i savetodavne usluga; jednom rečju – u razvoju Ujedinjenih poslovnih rešenja !

 

Misija

 

Kroz pružanje kvalitetnih usluga – implementacijom ujedinjenih poslovnih rešenja, odgovoriti na kompleksne zahteve partnera kako bi im poslovanje postalo efektivno, optimizovano i efikasno što dovodi do njihovog većeg profita u budućnosti.

 

biznis ljudi skijašStrategija i politika poslovanja

 

  • partnerski i poslovan odnos prema klijentima, zarad ostvarivanja dugoročne saradnje
  • efikasnost u radu i promptnost na zahteve partnera zarad njihovog potpunog zadovoljstva
  • timski rad kako u okviru preduzeća tako i sa partnerima koji se postavljaju u centar poslovne delatnosti
  • praćenje savremenih tokova u informacionim tehnologijama i stalno usavršavanje, zarad očuvanja i poboljšanja pozicije na tržištu
  • ulaganje u novi i osavremenjivanje postojećeg kadra zarad ostvarenja misije
  • potpuna posvećenost partnerima zarad ostvarenja vizije

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.

Zadovoljni Korisnici