SVM na gala večeri povodom dodele četvrte godišnje nagrade SAM-a

28.12.2015

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je četvrtu godinu za redom organizovala dodelu “SAM GODIŠNJE NAGRADE 2015”. Gala veče koje je tom prilikom upriličeno, održano je 15. decembra 2015. godine. Sama nagrada ima za cilj afirmaciju svih onih koji se zalažu za poboljšanje uslova poslovanja među kojima su kompanije, menadžeri, novinari i obrazovne institucije. Zatim za razvoj liderstva među mladima, rad na promociji etičkog i odgovornog poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, kao i podsticanje regionalne saradnje.

 

SAM je, izborom svojih članova, dodelio ukupno 22 nagrade u 12 kategorija. Između ostalih, nagrade su dodeljene za: Menadžera godine, Poslodavca godine, Regionalni projekat godine, Društveno odgovornu kompaniju godine i druge.

 

Specijalni gost bio je ministar privrede u Vladi Republike Srbije Željko Sertić, koji je ujedno i otvorio skup i tom prilikom čestitao predsedniku SAM-a Milanu Petroviću, kao i svima kojima su učestvovali u realizaciji ovog uspešnog projekta. Ministar je istakao odličnu saradnju koju Vlada Srbije i njena ministarstva imaju sa SAM i izrazio nadu da će se ona i u budućnosti nastaviti. Posebno je istaknuto da će Vlada nastaviti da pomaže razvoj malih i srednjih preduzeća ulaganjem značajnih finansijskih sredstava.

 

Od ostalih zvanica, manifestaciji su prisustvovali i potpredsednica Vlade Kori Udovički, zatim Nenad Borovčanin, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, dok je specijalni gost bio Konstantinos P. Lambrinopoulos, predsednik Upravnog odbora Evropske asocijacije menadžera (EMA).

 

SVM Vladislav Čale

 

Vladislav Čale (na slici desno) uz Jelenu Bulatović, izvršnog direktora SAM

 

SVM – Ujedinjena poslovna rešenja na ovom svečanom događaju je predstavljao i direktor Vladislav Čale, koji je tom prilikom izneo svoje impresije.

 

“Svečana godišnja dodela nagrade Srpske asocijacije menadžera za našu firmu je veliko iskustvo. Imali smo prilike da se upoznamo sa nekim menadžerima, vlasnicima i suvlasnicima kompanija i da razmenimo iskustva na kraju ove, za nas vrlo uspešne, poslovne godine. U prilog tome da za srpsko preduzetništvo dolaze bolji dani govori i činjenica da je članova ove asocijacije sve više svake godine, a posebno me raduje da se na ovakvim skupovima mogu inicirati kontakti i preduzeti neke akcije u svrhu razvoja sopstvenog biznisa. Ovde svi govore proaktivno, misle proaktivno i vide priliku, vide način da pronađu rešenje, a ne razgovara se o svakodnevnim poteškoćama biznisa. To je duh koji je lice i naličje i SVM-a, što se i vidi u našem sloganu Ujedinjena poslovna rešenja!”

 

Osnovati firmu i postaviti temelj uspešnog poslovanja nije lako, ali je itekako moguće. Izbor partnera koji će u tom procesu biti uz vas je često odlučujući faktor na putu do uspeha. Zato birajte one partnere koji će vam omogućiti da se potpuno posvetite svom biznisu i njegovom razvoju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.