Knjigovodstvene usluge za “Watch is Watch”

Knjigovodstvene usluge za “Watch is Watch”


Knjigovodstvena agencija “SVM – Ujedinjena poslovna rešenja” vas redovno obaveštava o svom širenju poslovanja, a ovoga puta ugovor smo sklopili i sa firmom “Watch is Watch”, koja se mahom bavi prodajom satova, nakita… Evo kakva će to biti saradnja:

Knjigovodstvena agencija “SVM – Ujedinjena poslovna rešenja”, odsad će, preko svog poslovnog programa “Syntegra”, brinuti i o tome da su poslovne knjige firme “Watch is Watch” uredno vođene. A firma je instalirala program za knjigovodstvo „Syntegra“, a uz taj softver moguće je i kompletno vođenje maloprodaje, izdavanje fiskalnih računa, sve oko blagajne i dnevnog pazara.

 

Ko su novi partneri naše knjigovodstvene agencije?


“Watch is Watch” se inače bavi prodajom satova, nakita, delova za satove, baterija, a radi i usluge opravke satova. Za sad imaju dve prodavnice, a takođe su vlasnici Čoko Kafea i Beba Kidsa.

“U našem prodajnom centru su na raspolaganju originalni ručni satovi najpoznatijih svetskih proizvođača, moderno dizajniran nakit i naočare za sunce. Sve naše kolekcije su brižljivo odabrane. Naše osoblje pomaže klijentu da uporedi modele, uoči razlike, i donese pravu odluku. Uz svaki naš proizvod dobijate garantni list, i uputstvo za korišćenje”, stoji na sajtu ove firme.

 

Koje knjigovodtvene usluge mogu da očekuju od nas?

 


SVM praktikuje razgovor i analizu potreba klijenta


• Kroz razgovor sa klijentima dolazimo do informacija o njihovim potrebama i željama kako bi zajedničkim snagama (timski) ustanovili naj optimalnije procese prikupljanja, obrade i analize dokumentacije i podataka
• Ustanovljavanje načina dostupnosti podataka
• Analiza zahteva i potreba klijenta za specifičnim izveštajima
• Proces knjigovodstvenih usluga uslovljava: oblik organizovanja klijenta,vlasnička struktura, veličina društva, količina dokumentacije i podataka, mesto obrade podataka

 

Kako je podeljena odgovornost?


• Klijent odgovara za izradu i likvidaturu (overena od klijenta)
• Klijent proverava i odgovara za ispravnost i zakonitost poslovnih promena iskazanih u dostavljenoj dokumentaciji (zakon o PDV-u)
• SVM Rešenja, odgovara za pravilno i ažurno knjiženje poslovnih promena i izradu izveštaja a sve u skladu sa zakonom propisanim uslovima vođenja poslovnih knjiga i izrade izveštaja
• Obaveza SVM Rešenja je učešće u inspekcijskoj kontroli na zahtev inspekcijskog organa

 

Razmena dokumentacije


• Dogovaranje obaveza korisnika usluga
• Dogovaranje obaveza SVM Rešenja
• Dogovaranje roka dostave dokumentacije i izveštaja na relaciji: Klijent – SVM Rešenja – Klijent, (2 do 3 dana od dana nastanka promene)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.