JP Ada Ciganlija - uspešno pokrenut sistem maloprodajnih objekata

Nov sistem maloprodajnih objekata na makiškoj obali Ade Ciganlije

 

Još jedan veliki uspeh firme SVM: Rukovodstvo javnog preduzeća Ada Ciganlija je odlučilo da pokrene sopstveni sistem maloprodajnih objekata na desnoj (makiškoj) obali. Sistem maloprodaja je opremljen savremenim laptopovima, modernim 3G internetom, kvalitetnim barkod čitačima i naravno SVM Syntegra maloprodajnim softverom ...

 

Poslovni program SVM Ujedinjena poslovna rešenja

 

Upitanju je povezivanje sa softverom koji još od 2004. godine funkcioniše u zgradi uprave i u kojem već odavno funkcionišu moduli za vođenje poslovanja, kao što su finansijski modul, fakturisanje, nabavka i potraživanja, magacinsko poslovanje, osnovna sredstva, obračuna zarada i naknada. Najnoviji modul SVM Syntegra - maloprodaja je upotpunio potrebe javnog preduzeća Ada ciganlija.

 

Potpuno integrisan sistem prodavnica

 

Trenutno je program instaliran u 5 novootvorenih maloprodajnih objekata u kojima posetioci mogu da nađu osvežavajuća pića, grickalice i sladoled po veoma popularnim cenama (najniže na Adi Ciganliji). Prenos podataka o novoj nabavci robe se iz zgrade uprave prati više puta dnevno, pa se generišu nove dostavnice po potrevi, koje se automatski knjiže u objektima. Prodavcima je preostalo samo da provlače barkodove kroz čitače, evidentiraju naplatu i zatvaraju fiskalne dane. Svi podaci o prodaji se automatski slivaju u centralu, na osnovu kojih menadžment preduzeća ima pravovremene odluke o nabavci robe i skladištenju zaliha.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.