Firme sada mogu da plaćaju račune preko elektronskih faktura

Poslodavci više ne moraju da gube vreme na šalterima svaki put kad treba platiti račun biznis partneru. Sada je i u Srbiji moguće plaćanje elektronskim putem, a poslovanje domaćih firmi sa inostranstvom plaćanjem preko elektronskih faktura biće daleko brže i lakše. “SVM Ujedinjena poslovna rešenja” su knjigovodstvena agencija koja se među prvima uključila u elektronsko poslovanje, a sada planira i da edukuje svoje klijente o značaju elektronskih servisa.

 

“SVM Ujedinjena poslovna rešenja”: podržavamo razvoj elektronskog poslovanja

 

Elektronske fakture su dobijene tako što su nadograđene dosadašnje aplikacije za elektronsko bankarstvo. Kod nas je tu inovaciju donela firma Aseko See.

 

- Podržavamo razvoj elektronskog poslovanja, o tome najbolje govori činjenica da smo među prvim knjigovodstvenim agencijama u Srbiji koje su izvadile digitalne sertifikate pošte za elektronsko poslovanje. Sada planiramo da edukujemo svoje klijente o značaju brzine protoka informacija korišćenjem elektronskih servisa, za šta je Asseco elektronska faktura jedan od dobrih primera - poruka je “SVM Ujedinjenih poslovnih rešenja”.

 

SVM: Poslovni program za elektronsko plaćanje je bezbedan

 

Knjigovodstvena agencija “SVM Ujedinjena poslovna rešenja” vam tvrdi da su transakcije preko e/fakture potpuno bezbedne. To je nadogradnja aplikacije za elektronsko bankarstvo, a omogućava korisnicima da kroz e- bank kanal, razmene svoja elektronska dokumenta sa poslovnim partnerima, klijentima ili kupcima.

 

Kao knjigovodstvena agencija koja brine o potrebama svojih klijenata, “SVM Ujedinjena poslovna rešenja” vas uveravaju da je plaćanje preko e-faktura bezbedno. Oni su spremni da ponude knjigovodstvene usluge svojim korisnicima i objasne kako elektronsko plaćanje funkcioniše.

 

E-faktura pokriva čitav niz dokumenata

 

Kako su iz Aseka izjavili za “Blic”, bez obzira da li se radi o narudžbenici, profakturi, prijemnici, otpremnici, povratnici ili pak standardnoj fakturi novi kanal pokriva čitav niz dokumenta i daje novu dimenziju poslovanju.

 

Klijenti takođe imaju mogućnost da automatizuju svoje poslovanje uvozom ili izvozom elektronskih dokumenata kroz ovaj kanal i lakše i jednostavnije ih arhiviraju.

 

- Prva elektronska faktura distribuirana putem e-banking servisa u Srbiji iskorak je kada je u pitanju savremeno poslovanje. Faktura je standardizovana sa regulativom Evropske unije što nas približava poslovanju razvijenih zemalja - rekao je za “Blic” Bojan Platiša, direktor sektora za elektronsko bankarstvo, Aseko SEE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.