SVM vam prenosi - APR nudi firmama besplatnu registraciju internet adrese

SVM obaveštava sve svoje klijente i posetioce sajta da je odsad moguće da svoju elektronsku adresu, odnosno internet adresu, besplatno registruje na sajtu Agencije za privredne registre (APR). Evo kako to možete da uradite i zašto je važno.

 

SVM vas vodi kroz novu uslugu APR-a

 

U duhu novih modernih vremena i elektronskih komunikacija, knjigovodstvena agencija SVM prati savremene tokove, i pokušava da svojim trenutnim i potencijalnim partnerima, pored knjigovodstvenih usluga pruži i dodatna obaveštenja o novitetima na tržištu koja bi mogla da im olakšaju poslovanje.

 

Jedan od takvih noviteta je i besplatna registracija internet i elektronske adrese za prijem pošte na portal APR-a od 1. maja 2013. Vaši kontakt podaci biće objavljeni uz ostale registrovane podatke o privrednom društvu ili preduzetniku. Tako bi, primera radi, firme koje prave poslovni softver bile lako dostupne svojim partnerima, a i lakše bi komunicirale s Agencijom.

 

Da bi APR registrovala ove podatke potrebno je da u naznačeno polje prijave unesete podatke o svojoj elektronskoj adresi za prijem pošte, internet adresi i kontakt telefone, a Agencija će ih besplatno registrovati i objaviti na svojoj internet stranici.

 

Knjigovodstvena agencija SVM vam prenosi zašto je korisna registracija adrese

 

U okviru knjigovodstvenih usluga koje nude, stručnjaci firme SVM svojim klijentima nude i sva detaljna objašnjenja vezano za besplatnu registraciju adrese na sajtu APR-a.

 

Registracijom posebne adrese za prijem pošte obezbeđujete uslove da vam papirna forma odluke registratora stigne na adresu na kojoj to vama najviše odgovara. Odluka registratora biće uručena na ovaj način samo ako tako naznačite u svojoj registracionoj prijavi.

 

U suprotnom, Agencija za privredne registre nema obavezu da dostavlja pismeni otpravak svoje odluke jer je zakonom propisano da se odluke registratora, donete u postupku registracije, istovremeno objavljuju i na internet stranici APR-a.

 

Zakonom je propisano da registracija proizvodi pravno dejstvo prema trećim licima narednog dana od dana objavljivanja na zvaničnom sajtu APR-a, pa Agencija više nema zakonsku obavezu da izdaje štampani primerak odluke, osim ukoliko to izričito ne budete zahtevali. Dostavljanje pismenog otpravka odluke registratora vrši se na isključivi zahtev podnosioca prijave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.