SVM Ujedinjena poslovna rešenja saradnik na projektu elektronske predaje poreske prijave

25.09.2013

Poreska prijava elektronskim putem

 

Nakon skupa u Privrednoj komori Beograda o novom sistemu naplate poreza i doprinosa po odbitku i predaja nove poreske prijave isključivo elektronskim putem, koji je održan 18.09.2013 u prostorijama komore, u ulici Kneza Miloša 12 u Beogradu, SVM Ujedinjena poslovna rešenja su izrazila želju da učestvuju u poboljšanju procedura prelaska na nov sistem naplate.

 

Komora_Beograda_6483Privredna komora Beograda se zahvalila na spremnosti naše kompanije da se angažuje u vezi sa procedurama prelaska na novi sistem naplate poreza i doprinosa po odbitku. Sigurni smo da iskustvo stručnjaka kompanije SVM može doprineti da se neki specijalni slučajevi u procesu predavanje poreske prijave reše na optimalniji način nego što je to predstavljeno na skupu. Takođe, cilj SVM je da postane prepoznatljiva kompanija na IT tržištu Srbije, kao pouzdan partner koji je u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i predstavnicima Poreske uprave uticao da se procedure prelaska na nov sistem naplate poreza i doprinosa usaglase na što bolji način.

 

Kako SVM saznaje od Privredne komore Beograda, u toku je formiranje operativnog tela koje bi razmatralo i rešavalo sporna pitanja vezana za način predaje poreske prijave. Za datum prvog sastanka operativnog tela predlaže se prvi vikend oktobra 2013. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.