SVM u prestižnom društvu

29.01.2014

Agencija za knjigovodstvene usluge SVM je našla svoje mesto pod suncem preporučenih agencija na sajtu www.poreskaprijava.rs koji je zvaničan sajt privredne komore Beograda za pomoć oko elektornske poreske prijave . Taj epitet naša agencija je dobila zbog toga što je redovan posetilac događaja koje organizuje Poreska uprava u saradnji sa komorom grada i zato što svojim sugestijama doprinosi da se elektronska poreska prijava može lakše koristiti od strane knjigovodstvenih agencija u celom regionu.

 

Elektronska poreska prijava predstavljena u Privrednoj komori Beograda

 

U prostorijama Privredne komore Beograda, dana 21.01.2014. predstavljana je elektronska poreska prijava, odnosno potpuno novi sistem pomoću kojeg je moguće podneti prijavu poreza i doprinosa za zarade kao i za prijavu i odjavu zaposlenih. Ovaj sistem primeniće se i za sve ostale prijave počevši od prvog jula tekuće godine.

 

Elektronsku poresku prijavu predalo više od 40% privrednika

 

Prema podacima Poreske uprave, iako je trenutno u toku prelazni period koji označava prelazak privrednih subjekata sa tradicionalne prijave poreza na elektronsku poresku prijavu, ohrabrujuči je podatak da je elektronska poreska prijava bila zastupljena kod 40% privrednih subjekata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.