SVM na skupu VIP BizPartner 2013

13.12.2013

Predstavnici SVM-a su se našli na skupu VIP BizPartner 2013, koji su organizovali u zajedničkoj saradnji Privredna komora Srbije, i VIP mobile.

 

Komora_Srbije5

 

Priznanje VIP BizPartner 2013, koje kompanija Vip mobile dodeljuje prvi put u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uručeno je danas najuspešnijim mladim preduzetnicima, vlasnicima tri mala preduzeća iz oblasti trgovine, proizvodnje i zaštite na radu. Ovogodišnji laureati su Aleksandra Trajković iz firme "A-Z market" iz Zemuna, Filip Tomović iz firme "Tomović company" iz Kragujevca i Miro Sekulović - firma "Triplast" Niš.

 

SVM u visokom društvu nosilaca sertifikata Excellent SME

 

Odluka koju je doneo žiri je prema njihovim rečima u jakoj konkurenciji preduzetnika, koji pripadaju segmentu malih i srednjih preduzeća, a zajedničko svima je da su nosioci elektronskog sertifikata "Excellent SME", a to je sertifikat koji donosi Privredna komora Srbije u saradnji za međunarodnom osiguravajućom kućom Coface. SVM Ujedinjena poslovna rešenja su zadovoljni da su bili kandidati u tako oštroj konkurenciji. "Iskrene čestitke dobitnicima, a ovo je takođe i veliki podstrek i za preduzetnike i vlasnike sopstvenih biznisa u malim i srednjim preduzećima u Srbiji, kao dokaz da se i u ovim poslovnim okolnostima može uspešno poslovati !", kaže Vladislav Čale, direktor preduzeća SVM Ujedinjena poslovna rešenja.

 

Direktor VIP mobile Andreas Graf: cilj - unapređenje sopstvenog biznisa

 

Direktor/CEO VIP mobile koncerna Andreas Graf je izjavio da je glavni cilj ovog priznanja koje uručuje kompanija podstrek mladih menadžera na unapređenje preduzetničkih sposobnosti, poslovanje po najsavremenijim standardima, a sve uz pomoć modernih tehnologija. "Na taj način obezbediće uspešnije poslovanje svojih kompanija i otvoriti nove mogućnosti kako na domaćem tako i na stranim tržištima", poručio je gospodin Graf.

 

Značaj elektronskog sertifikata u daljem poslovanju elektronska poreska prijava

 

Nakon uručenja sertifikata, održano je predavanje za sve učesnike, ujedno i nosioce prestižnog sertifikata "Excellent SME" o modućnostima i prednostima elektronskog načina poslovanja, o tome kako mobilne komunikacije mogu da doprinesu konkurentnu prednost na domaćem tržištu, kao i o sve većem značaju elektronskog sertifikata. U SVM rešenjima poručuju da su odavno spremni na primenu elektronskog sertifikata u svrhu elektornske poreske prijave, kao i da već više od pola godine izdaju fakture sa kvalifikovanim digitalnim potpisom. "U tom smislu, predavanje nije donelo idejno ništa novo, ali nam je drago što se priča o elektronskom poslovanju polako budi i u Srbiji", poručuje direktor SVM Ujedinjenih poslovnih rešenja, Vladislav Čale.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.