„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ rade knjigovodstvene usluge za "Hermi"

„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ rade knjigovodstvene usluge za „Hermi"

 

„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ potpisala su ugovor s firmom „Hermi Neprimetni gromobrani“ d.o.o. kojoj će od sada pružati knjigovodstvene usluge. Naime, kroz program iCenter „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ vodiće knjige firmi Hermi.

 

Primopredaja dokumentacije sa prethodnim knjigovođom firme Hermi već je napravljena, saopštili su iz „SVM Ujedinjenih poslovnih rešenja“.

 

Za vođenje knjiga koristiće se poslovni softver iCenter

 

- Poslovne knjige za Hermi, malu firmu koja se bavi ugrađivanjem gromobrana odsad ćemo voditi mi kroz iCenter. To je program čiji je SVM zastupnik i sertifikovani partner. Ideja oko vođenja knjiga kroz iCenter je potekla od samog Hermija, koji ima već predstavništva u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH i svuda ima instailran iCenter. Sada će, uz našu pomoć, i u Srbiji voditi knjige preko ovog programa – kažu „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“.

 

U praksi, ta saradnja će izgledati ovako: Komercijalisti firme Hermi će voditi prijem robe i materijala na skladište, proizvodnju i izdavanje profaktura i faktura. Oni će takođe raditi i evidenciju plaćanja od strane komitenata. Ostali deo posla će voditi „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ pružajući svoje knjigovodstvene usluge. Na ovaj način, postiže se maksimalna optimizacija informacionih procesa, a zbog jednoobraznosti softvera za upravljanje poslovanjem - iCenter, čelnicima firme biće olakšani menadžerski izveštaji za celu Hermi grupaciju.

 

Hermi tražio knjigovodstvenu agenciju koja poznaje poslovni softver iCenter

 

Do ove saradnje je došlo tako što je Hermi tražio saradnika koji je upoznat sa programskim rešenjem iCenter koji proizvodi SAOP d.o.o. – kažu u knjigovodstvenoj agenciji “SVM Ujedinjena poslovna rešenja”.

 

- Na preporuku čelnih ljudi SAOP d.o.o. došli smo u kontakt sa g-đom Manjom Rajh iz "Hermija", koja je tražila pouzdanog partnera koji bi mogao da vrši knjigovodstvene usluge za potrebe preduzeća Hermi. Tražili su nekoga ko bi te usluge mogao da vrši preko udaljenog kanala na serveru korisnika, i to tako što bi korisnici programa iz firme "Hermi" unosili podatke vezane za robno knjigovodstvo i evidentirali uplate kupaca. Ostale knjigovodstvene podatke bi trebalo da obrađujemo mi - objašnjavaju “SVM - Ujedinjena poslovna rešenja”.

 

U ovoj agenciji dodaju, da je ovaj ugovor samo još jedan dokaz da je SVM napredna knjigovodstvena agencija koja je odabrala ispravan put svog razvoja kroz "Ujedinjena poslovna rešenja".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.