Re: Aktiv Konsalting, Beograd

07.04.2016

 

reaktiv

Reaktiv Konsalting

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 17, Beograd

Telefon: +381 11  

Web: www.reaktiv.com.mk

 

Ukratko o preduzeću

 

Reaktiv Konsalting je ćerka firma od firme Reaktiv iz Skoplja, koja se proširila na srpsko tržište. U pitanju je IT kompanija koja nudi poslovna rešenja u oblasti upravljanja u javnim preduzećima i državnoj upravi.

 

Preduzeće koristi sledeće usluge naše knjigovodstvene agencije

 

Sarađujemo od 2015. godine. Odluka o saradnji je doneta na osnovu toga što smo pokazali da znamo da koristimo Microsoft Dynamics NAV okruženje, kako u NAV Classic verziji tako i u Role Tailored Client - najnovijoj savremenoj verziji Microsoftovog ERP rešenja.

 

Podela posla podrazumeva da klijent kreira izlazne fakture i otvara partnere, a naša kompanija knjiži sve poslovne promene i vrši ostale obrade, kao što su obračun Poreza na dodatu vrednost, obračun amortizacije, obračun putnih troškova, zarade i druga lična primanja, sastavljanje mesečnih i godišnjih bilansa. 

 

Ovaj način saradnje je još jedan pokazatelj da SVM Ujedinjena poslovna rešenja nastupaju strateški u smislu automatizacije informacionih procesa i maksimalne uštede u vremenu, što je dobitna kombinacija i za našeg klijenta i za nas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.