Manje papira za bolovanje

09.12.2012

„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ obaveštava posetioce svog sajta da je ostvarivanje prava na naknadu za vreme bolovanja sada olakšano, a potrebna dokumentacija za otvaranje bolovanja smanjena je s 11 na četiri papira.

 

Potrebno četiri dokumenta

 

I zaposleni u firmi „Knjigovodstvene usluge“ efikasnije će moći da otvore bolovanje i ostvare pravo na naknadu, što je državna administracija dosad komplikovala i otežavala. I svi drugi poslodavci će lakše i uz manje dokumentacije moći završavaju takve poslove sa svojim radnicima. Naime, Ministarstvo zdravlja i Republički fond za zdravstveno osiguranje prihvatili inicijativu “Pitajte kada” Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i odlučili da ukinu sedam papira neophodnih za odlazak na bolovanje.

 

Knjigovodstveneusluge.rs: Odličan potez!

 

“Knjigovodstvene usluge” pozdravljaju takav potez Ministarstva i RZZO, ističući da će i zaposleni u firmama davati bolje rezultate. Zadovoljan je onaj radnik koji zna da su i njegove potrebe uzete u obzir i kada mu je jednostavno da ostvari svoja osnovna prava, ističu “Knjigovodstvene usluge”.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.