Aleksandar MN, Beograd

07.04.2016

 

amn

Aleksandar MN

Adresa: Tetovska 44, Beograd

Telefon: +381 11 7838 266

Web: www.aleksandarmn.com

 

 

Ukratko o preduzeću Aleksandar MN Beograd

 

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno posluju preko deset godina i bave se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava. Poslovnim pristupom bore se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade. Proizvodi koje uvoze poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Proizvode koje uvoze i ditribuiraju su : Hygenic Corporation ( Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen), Gemini ( Joint MD), CCA (Paste za zube, Scar Zone, Scar Zone Acne), Kinesio Taping, Marnys (Vitamin B12).

 

Preduzeće koristi sledeće usluge knjigovodstvene agencije SVM Beograd

 

Preduzeće Aleksandar MN, Beograd, koristi sve prednosti ujedinjenih poslovnih poslovnih rešenja, gde je uz knjigovodstvene i savetodavne usluge na raspologanju i moderan poslovni sofver. Sve usluge u paketu koji ne premašuje standardne cene knjigovodstvenih usluga uz nebrojene prednosti ovakvog načina rada. Ažurnost informacija bitnih za planiranje optimalnih količina na lageru kao i planiranje prodaje napravile su značajan pomak u poslovanju, a sve to je u ponudi knjigovodstvene agencije SVM Beograd.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.