Knjigovodstevne usluge za slovenačku firmu Labena

Firma Labena d.o.o. aktivno deluje na tržištima na teritoriji bivših republika SFRJ još od 1999. godine. Predmet poslovanja ove internacionalne kompanije je uvoz i distribucija laboratorijske i procesne opreme stranih proizvođača i potrošnog materijala. Osim toga, firma ima osposobljene i sertifikovane servisere opreme koju distribuira, te je potpuno kvalifikovana da pruža i takve vrste u sluga. Konačno, poslednja od mogućnosti koju Labena pruža je obrazovanje kadrova koje je vezano za prodajni program i usluge te firme.

 

labena

 

Firma Labena već uživa poverenje od mnogih branši i privrednih grana, u koje spadaju i :

 

  • farmaceutske firme
  • hemijske firme
  • prehrambene industrije
  • fakulteti i instituti
  • zavodi za javno zdravstvo
  • ministarstva za poljoprivredu

 

Obzirom na značajan udeo tržista u ostalim podružnicama, koji se pritom stalno povećava, u firmi Labena su optimisti i u prognozama proboja na našem tržištu, jer u planu imaju razvoj delatnosti za povećanje zadovoljstva kupaca svih zastupanih robnih marki i povećanje kvaliteta njihovih usluga.

 

Firma SVM - Ujedinjena poslovna rešenja, koja je odabrana kao knjigovodstvena agencija firmi Labena, ističe zadovoljstvo postignutim dogovorom i posebno naglašava partnerski odnos sa predstavnikom firme Labena - Aleksandrom Benovićem. U takvoj poslovnoj klimi želimo firmi Labena pre svega uspeh na našem tržištu, a onda i širenje našeg partnerskog odnosa kroz pružanje naših knjigovodstvenih usluga.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.