„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ konkurent za prestižan poslovni sertifikat

„SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ konkurent za prestižan poslovni sertifikatESM sertifikat

 

ESM2Firma „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ odlučila je da konkuriše za dobijanje najnovijeg sertifikata „Excellent SME Serbia“. Tim sertifikatom „SVM Ujedinjena poslovna rešenja“ nameravaju da pokažu potencijalnim stranim kupcima da su odgovorna i pouzdana kompanija s kojom je uspešan posao zagarantovan.

 

Sertifikat „Excellent SME Serbia“

 

Sertifikat „Excellent SME Serbia“ dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa poznatom kućom „Coface, a predviđen je da poboljša trgovinu sa stranim kupcima. Posedovanje ovog sertifikata, trebalo bi i da premosti nepoverenje koje se ponekad javlja kod stanaca, kad se lome da li da ulaze u biznis s nekom srpskom firmom ili ne. To je zapravo garant strancima da firma koja na sajtu ima „Excellent SME Serbia“ jeste ozbiljan i pouzdan partner.

 

Sertifikat je zasnovan na “SafeSigned“ tehnologiji za sajtove, a njegovo prisustvo na web - stranici svedoči o uspešnosti, odgovornosti i kredibilitetu kompanije. Urađen je prateći direktive Evropske unije o promociji uspešnih kompanija.


Elektronski sertifikat „Excellent SME“ je zapravo potvrda o bonitetu, a cilj mu je da promoviše uspešne domaće firme i dobre poslovne prakse. Takođe, posedovanje ovakvog sertifikata trebalo bi da poveća transparentnost i bezbednost poslovanja, ali i da zaštititi potrošače.

 

Kako se stiče sertifikat “Excellent SME”?

 

Ovaj sertifikat mogu da dobiju samo firme čiji je bonitet kuća “Coface” ocenila iznad šestice, na skali od 1 do 10. Sertifikat važi godinu dana.

 

Ko je “Coface”? - Kompanija “Coface” je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Ova kuća se bavi različitim aktivnostima, od profilisanja kupaca do bonitetnih izveštaja i upravljanja potraživanjima, kao i procenom rizika za 157 zemalja.

 

Koliko košta sertifikat “Excellent SME”?

 

Za prvi sajt cena sertifikata je 197 evra + PDV. Za svaki dodatni portal, cena je niža i iznosi 39 evra + PDV .

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.