Microsoft Dynamics Nav: obuka za knjigovođe

Jedan od najvećih Microsoft partnera u jugoistočnoj Evropi firma NPS d.o.o. organizuje novi krug obuke za knjigovođe koje žele da upotpune svoja znanja na jednom od najvećih svetskih ERP rešenja Microsoft Dynamics Nav. Obuka je pre svega namenjena računovođama koji žele da nadograde svoje znanje ovim alatom i eventualno otvore mogućnost saradnje i na tom polju.

Početak obuke je planiran za 18. jun. Obuka traje pet dana, po šest sati (u vremenu 10-16h), a na kraju obuke se polaže test. Polaganjem testa stiče se sertifikat, a dobija se i demo baza, sa uputstvima. Obuka se drži na verziji rešenja NAV Express 6.0, Classic. Okvirni program obuke možete videti ovde.

 

kartca
 

SVM - Ujedinjena poslovna rešenja, kao Microsoft partner, i kao Microsoft Dynamics NavEx partner ovim putem obaveštava sve zainteresovane knjigovođe koji žele da savladaju znanja u baratanju Dynamics Nav-om,

 

da nam se obrate ovde

 

ili

preko sajta www.navisionexpress.rs,

ili

direktno firmi NPS.

Komentari (4)

Jovana Jović on 04.03.2020 15:03

Poštovani,

Da li postoje obuke Microsoft Dynamics Nav?

Unapred hvala na odgovoru

Odgovori

SVM SUPPORT on 06.03.2020 06:50

@Jovana Jović,
Postoje za određene module. Pišite nam bliže na mejl sa stranice Kontakt šta vas interesuje, pa ćemo videti da li možemo da vam pomognemo.

Zaklina Licina on 02.02.2021 11:19


Da li postoje obuke Microsoft Dynamics Nav?

hvala

Odgovori

Admin sajta on 02.02.2021 15:56

@Zaklina Licina
Odgovor je Da postoje obuke za Dynamics Nav. Mi imamo licencu za Navision Express 5.0 ali ako koristite Full verziju onda se morate obratiti nekoj od ovlašćenih firmi za MS Dynamics. Te obuke se plaćaju osim ako nemate ugovorenu obuku sa firmom koja vam je isporučila program.

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.