Bespovratna sredstva do 500.000 RSD za izradu specijalizovanog softvera za vaš biznis

21.07.2015

Nacionalna agencija za regionalni razvoj objavila je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim preduzećima, kao i zadrugama i preduzetnicima, u cilju unapređenja njihove konkurentnosti.

 

Bespovratna sredstva u visini do 500.000 dinara dodeljuju se za izradu i implementaciju specifičnog softvera koji bi pomogao u poslovanju, za razvoj tehnoloških procesa i za poboljšanje i razvoj proizvoda.

 

U okviru Projekta podrške razvoju konkurentnosti MMSP u 2015. godini NARR odobrava bespovratna sredstva i za izradu web prezentacije, standardizaciju i sertifikaciju, redizajn ambalaže, ali u visini do 200.000 dinara.

 

Odobreni budžet za dodelu ovih sredstava iznosi 30 miliona dinara, a mikro, mala i srednja preduzeća, zadruge i preduzetnici koji ispunjavaju uslove, za sredstva mogu da apliciraju do 19. avgusta 2015. godine.

 

Ukoliko bi specifičan poslovni softver mogao da unapredi vaše poslovanje, možete nas konktaktirati u vezi sa konsultacijama putem ove strane. Agencija SVM pored poslovnog softvera svojim klijentima nudi i knjigovodstvene usluge, finansijsko savetovanje, izradu biznis plana i, uopšte, sve što je neophodno za kvalitetno poslovanje klijenata.

 

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava i svu neophodnu dokumentaciju za konkurisanje možete preuzeti na ovom linku .

Komentari (0)

Trenutno nema komentara na ovu temu ...

Ostavi komentar

Molimo vas da pravilno unesete prikazanu reč.